Kõrge kvaliteediga ja usaldusväärsed maamõõdutööd üle Eesti!

Oleme pika kogemusega geodeesiaettevõte, oleme oma tegemistes uuenduslikud ja püüame kasutada võimalikult efektiivseid mõõdistusseadmeid ja andmetöötlustarkvarasid. Omame Eestis kõige mitmekesisemat laserskaneerimisseadmete valikut. Meil on kasutusel nii statsionaarsed kui ka mobiilsed laserskännerid, mida me kasutame nii hoonete, maanteede kui ka raudteede mõõdistamisel.

Meie meeskond on tänaseks peaaegu 30-liikmeline, sinna kuuluvad maa-alade kaardistamise, ehitusgeodeesia, maakorralduse ja hoonete mõõdistamise ning laserskaneerimise spetsialistid.

Töid teostame üle Eesti, Soomes, Rootsis ja Norras. Laserskaneerimise töid oleme valmis teostama kogu Euroopas. Eestis on meil klientide mugavaks teenindamiseks geodeedid paikselt olemas Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Pärnus.

Püüame oma klientidele pakkuda head kliendikogemust ja kõrget tööde kvaliteeti. Hindame pikaajalist koostööd ning seda, et kliendid meid usaldaks. Oleme pikaajalise kogemuse najal jaganud tööde teostamise protsessidesse ning selle integreerinud tarkvaralahendusega, mis võimaldab meil omada ülevaadet projekti hetkeseisust.

Geodeesia24 OÜ kuulub Eesti Digitaalehituse Klastri ja EMI(“Estonian Marine and Manufacturing Initiative“) liikmete hulka. Lisaks on paljud meie geodeetitest Eesti Geodeetide Ühingu liikmed.

Küsi meilt hinnapakkumist

Pakume kvaliteetset teenust mõistliku hinnaga