Kui Teil puuduvad tegelikusele mitte vastavad joonised oma hoonest, siis saame Teile olla abiks nende koostamisel. Loome laserskaneerimise mõõdistuse meetodil hoonest punktipilve ning selle alusel koostame vastavalt Teie vajadusele 2D hoone plaanid, inventariseerimise joonise või 3D mudeli.

Punktipilv, mille me laserskaneerimise tulemusel saame, on miljonitest üksikutest punktidest koosnev kogum, mis vastab tegelikkusele ja on lihtsamalt öeldes mõõdistatava objekti digitaalne kaksik. Punktipilves on võimalik arvutimängule sarnaselt ringi liikuda, võtta absoluutselt kõikide elementide mõõte, arvutada mahte ja pindalasid. Punktipilve saame väljastada mustvalgel ja värvilisel kujul. Värvilise punktipilvega käivad kaasas ka 360 panoraamfotod või nn. streetview vaade.

Hoone mõõdistuse protsess Geodeesia24 näitel:

  • Mõõdistustööde planeerimine
  • Mõõdistustööd objektil: geodeetilise võrgu loomine, hoone laserskaneerimine
  • Mõõdistusandmete töötlemine kontoris: mõõdistuspositsioonide koondamine (mille tulemusel valmib terviklik punktipilv), punktipilve puhastamine (peegelduste ja ebavajalike elementide eemaldamine) ning väljastamine (.pts, .e57, .rcs, .rcp, .lgs formaadid).
  • 3D mudeldamine (Archicad, Revit, Civil3D, IFC) või 2D jooniste koostamine (.dwg ja .pdf)

Geodeesia24 investeeringud laserskaneerimise tehnoloogiasse on loonud võimekuse, mis kõikide seadmete hõivatuse korral võimaldab ühe tööpäeva jooksul mõõdistada väga kvaliteetse punktipilve hoonete valdkonnas kuni 15 000 m2 ja maanteid kuni 100 km.

 

Küsi hinnapakkumist hoonete mõõdistusele

Kliki siia, et lisada fail...
Kasutame Teie saadetud andmeid üksnes Teie kirjale vastamiseks. Lugege lähemalt meie privaatsuspoliitika lehelt.